Wyser B.V. :: Home

Wyser Zijn

Detacheren met een persoonlijke noot. Dat is waar wij als Wyser voor staan. We kennen onze klanten en medewerkers. Daar maken we dan ook werk van. Zo brengen wij bevlogen mensen samen om op een professionele manier personele knelpunten weg te nemen. Met ruim 15 jaar ervaring in dit vak weten de mensen van Wyser feilloos een goede match te maken tussen aanvragen en professionals.

Wyser levert advies en ondersteuning op het vlak van ICT. Maar ook als het gaat om Human Resources Management, Communicatie en Administratie heeft Wyser expertise in huis. 

Wij detacheren ondermeer bij de overheid, in de zorg, energiesector en telecommunicatie. Wyser zet het liefst haar eigen medewerkers in, maar werkt daarnaast met zorgvuldig geselecteerde zelfstandigen en medewerkers van andere bedrijven. 

We zijn niet uniek, maar wel bijzonder. We houden van een transparante en eerlijke werkwijze. Zonder poespas. “What you see is what you get!”

Word dus ook Wyser en neem contact met ons op.

Wyser Werken

Klanten typeren ons als snel en flexibel. Ook zien zij Wyser als een partner in plaats van een leverancier: “Wyser werkt mee bij de klant”. Met een personal touch verplaatsen wij ons in onze  relaties. Daarin ligt onze kracht. Van daaruit denken we mee over oplossingen voor de uitdagingen waar zij voor staan. Dat is wat Wyser bijzonder maakt.

Wyser levert kwaliteit. We werken daarom met vakkundige professionals.  Dat blijkt ondermeer uit de Microsoft- en NEN4400-certificering, die in het bezit van Wyser zijn.

Wyser is in staat snel in kaart te brengen waar uw behoefte ligt en om deze op passende wijze in te vullen. Maatwerk dus. Sta je voor een uitdaging en heb je behoefte aan bevlogen professionals? Vakkundige mensen, die in staat zijn snel te begrijpen waar het om gaat? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

 

Contact

WYSER B.V.

Overschieseweg 323
3112 NC Schiedam

T +31 88 - 676 37 94
E info@wyser.nl

google maps

CONTACT